14.5.12

Museos. Lista de Prehistoria

Estimats amics i amigues,

El Museu de Prehistòria de València es complau a convidar-vos a la Nit europea dels museu 2012: Llums i ombres a la Prehistòria, que tindrà lloc el dissabte 19 de maig a partir de les 22 hores.

Visites comentades a les sales permanents de Prehistòria i exposició temporal, taller de creació i espectacle de llums i ombres, que giraran al voltant de les expressions artístiques i les creences durant la Prehistòria. Una Nit inoblidable que no cal perdre?s, a la qual us esperem a tots.

Accés lliure amb aforament màxim de 350 persones. La participació en el taller Llums a la mirada de l?ídol està limitada a 20 persones per torn, raó per la qual cal apuntar-se a través de la nostra  pàgina web. Més informació, programa i horaris a la web del Museu: http://www.museuprehistoriavalencia.es

Estimados amigos y amigas,

El Museo de Prehistoria de Valencia se complace en invitaros a la Noche europea de los museos 2012: Luces y sombras en la Prehistoria, que tendrá lugar el sábado día 19 de mayo a partir de las 22 horas.

Visitas comentadas a las salas permanentes de Prehistoria y exposición temporal, taller de creación y espectáculo de luces y sombras, que girarán alrededor de las expresiones artísticas y las creencias durante la Prehistoria. Una Noche inolvidable que no debéis perderos, en la que os esperamos a todos.

Acceso libre con aforo máximo de 350 personas. La participación en el taller Luces en la mirada del ídolo está limitada a 20 personas por turno, por lo que debéis apuntaros a través de nuestra página Web. Más información, programa y horarios en la Web del Museo: http://www.museuprehistoriavalencia.es

Helena Bonet Rosado
Directora del Museu de Prehistòria de València





No hay comentarios:

Publicar un comentario